25_Maria Palma MADAME BN.jpg

Les arts són una manera molt humana de fer la vida més tolerable. Practicar un art, tant se val si bé o malament, és una manera de fer créixer l’ànima, per l’amor de Déu. Canteu a la dutxa. Balleu mentre sentiu la ràdio. Expliqueu històries. Escriviu un poema a un amic, encara que sigui un poema penós. Feu-ho tan bé com pugueu. Obtindreu una recompensa enorme. Haureu creat alguna cosa.


Kurt Vonnegut (trad. de Joan Solé)

 
18_Maria Palma MADAME BN.jpg

Sobre mi

Artista i creadora interessada a posar la tècnica del circ al servei de la metàfora

Soc artista de circ, tinc una llicenciatura en CC. de l'Activitat Física i de l'esport i soc exnedadora de natació sincronitzada. Aquesta petita biografia pot semblar "random" però és la clau d'aquest projecte que us presento.  La natació sincronitzada em va connectar amb l'element de l'aigua i el plaer de jugar sota l'aigua. Ara vull reconnectar amb aquest element, no des d'una perspectiva esportiva sinó artística. Amb el circ vaig iniciar un camí d'investigació del moviment des d'un enfocament poètic, buscant el sentit del moviment i de l'acció. Vull aplicar aquest enfocament a la interacció amb l'aigua.

Quant de temps puc estar sota l'aigua? Com modifica l'aigua la meva veu? Com puc incorporar elements de la natació sincronitzada, l'esport del qual provinc, i transformar-los, adaptant-lo al meu llenguatge de circ? En resum... què passa quan poso el cos del meu acròbata en un medi aquàtic?


Crec en la fusió de disciplines com a forma d'impulsar la innovació i la recerca de nous llenguatges, sobretot si s'estableix un diàleg entre disciplines que aparentment no estan relacionades o entre les quals encara no s'han trobat vincles com el circ i la natació sincronitzada.


 
 

Contacta'm

0034 610 98 15 39