top of page
25_Maria Palma MADAME BN.jpg

Les arts són una manera molt humana de fer la vida més tolerable. Practicar un art, tant se val si bé o malament, és una manera de fer créixer l’ànima, per l’amor de Déu. Canteu a la dutxa. Balleu mentre sentiu la ràdio. Expliqueu històries. Escriviu un poema a un amic, encara que sigui un poema penós. Feu-ho tan bé com pugueu. Obtindreu una recompensa enorme. Haureu creat alguna cosa.


Kurt Vonnegut (trad. de Joan Solé)

Inici: Bienvenidos
Foto perfil 2022_edited_edited.jpg

Sobre mi

Artista i creadora interessada a posar la tècnica del circ al servei de la metàfora

(Barcelona, 1987). Artista especialitzada en circ. Amant de la música, alumna de l'Escola Massana, exnedadora de natació sincronitzada i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (2012). L'any 2013 s'inicia en les arts del circ a la Rogelio Rivel de Barcelona i a la Codarts University of the Arts, Rotterdam, on s'especialitza en equilibris acrobàtics i bàscula amb Raimon Mató. Junts formen Madame Gaüc; un projecte que dura vuit anys i li permet desenvolupar-se a nivell artístic i humà.


Actualment, està immersa en una nova etapa creativa en format solo, La veu submergida, en la que aposta per la fusió de disciplines com a forma d'impulsar la innovació i la recerca de nous llenguatges. En la seva experiència en duet ha adquirit una sèrie de competències en producció, xarxa, i suports potencials. Tanmateix, aquest projecte presenta una doble complexitat; en l'àmbit tècnic, pel dispositiu escènic, però també perquè hi juga un doble rol: el d’autora/creadora i el de productora/comunicadora.


Ha format part de diversos espectacles, com Fil, de la cia. Madame Gaüc; Dioptries, de la companyia Toti Toronell; Mans a l’òpera!, producció d’El Petit Liceu, Oopart, de la companyia Tresperté o  Estat d’emergència, de la Producció Nacional de Circ de Catalunya. Espectacles en gira: acròbata substituta a Corps extrêmes, producció de Chaillot - Théâtre national de la Danse, París.

Inici: Quiénes somos
Inici: Instagram

CONTACTE:

0034 610 98 15 39

  • Instagram
Inici: Contacto
bottom of page